sobota 3. listopadu 2012

Nákup z E.L.F

Hezkou sobotu!:)
Co bych to byla za blogerku, kdybych nenapsala článek o kosmetice z elf? (Berte s nadsázkou!). Přiznám se, že kdysi jsem s některými přípravky měla pár zkušeností a nebyly to zkušenosti nejlepší. Přesto jsem teď znovu po letech využila příjemné možnosti a objednala si pár věcí z eshopu kosmetiky Eyes Lips Face:) Poštovné bylo zdarma, tak proč toho nevyužít?

První věcí, na kterou bych chtěla upozornit je Multifunkční líčidlo v tyčince. Je to jakási tvářenka, stíny a rtěnka v jednom. Já ji zatím použila jen jako tvářenku a bohužel jsem z ní zklamaná. Na můj vkus je až moc mastná, perleťová a nevydrží snad déle než hodinu. Nicméně určitě ji nevyhodím, budu ji používat dále, jen je třeba aplikaci opakovat velmi často. Cena-39 Kč.
a tady ukázka, jak vypadá all over color stick na ruce: 

Jedna z věcí, která mě překvapila velmi příjemně jsou Tekuté oční linky - black.
Tekuté linky používám denně již několik let, vyzkoušela jsem mnoho značek, takže jsem se docela bála, že tyhle budou mít špatný šteteček. Bohužel, s některými štětečky je aplikace hrozně těžká a může vám trvat dost dlouho, než se to naučíte. Narazila jsem však na nejlepší možný druh štětečku-ani tlustý, ani tenký, prostě akorát, umožňuje přesnou aplikaci, barva je sytá, vydrží celý den a pokud se zapomenete odlíčit, tak skoro celou noc ;) Navíc cena byla více než příjemná ;) Určitě doporučuji!Cena-39 Kč.

Lesk na rty zvětšující objem-odstín Babydoll
Poslední dobou hledám nějaký nechirugický způsob na to, jak opticky zvětšit rty. Tento lesk na rty slibuje zvětšení a příjemný pocit. Z jedné strany je lesk, z druhé je gel, který má napomoci zvětšení, ten se aplikuje až na barvu (pokud jsem to pochopila správně). Gel je hodně chladivý, mentolový, což osobně moc ráda nemám, ale chápu, že to má pomáhat. Posuďte sami/y.

a po aplikaci: 
Plusem je, že lesk drží na svém místě jako přikovaný, nerozmazává se, nestírá se. Ale nezvětšuje :)
Cena-39 Kč.

HD sypký pudr pro bezchybný vzhled - translucent


Pudr jsem si koupila díky kladným recenzím kamarádek i anonymních slečen na internetu:) Jen se ještě musím naučit s ním pracovat, protože mám pocit, že štětec se nemá šanci k pudru dostat-pokud ho neobracím vzhůru nohama a nemáchám s ním. Pokud někdo víte jak na to, určitě mi dejte vědět! Jinak je úplně průhledný, fixuje a matuje dokonale, jsem s ním spokojena. A měkoučká labutěnka je rozkošná!:) Cena-159 Kč.

Beauty School paletka očních stínů - Neutral 
Paletku seženete v menší i větší verzi. Nejsem stínový maniak, prakticky je nepoužívám, ale tyhle se mi zdají moc fajn-barvičky jsou přirozené, pigmentace je docela veliká (k mému překvapení). Zatím používám jen první odstín (první vlevo nahoře), pěkně prozáří a rozjasní oči a jejich okolí. Cena 85 Kč.


Výživné pero na nehtovou kůžičku - Cuticle Pen
Přiznám se, že tuto věc jsem k objednávce přihodila jen tak z legrace:) A jsem příjemně překvapena! Je to malá tyčinka, vypadá jako obyčejný bílý fix, ale obsahuje výživné látky, které se starají o nehtovou kůžičku. Já s ní mám problémy už několik let a tento zázračný fix zlepšil její vzhled o 70%, jakkoliv to zní divně :) Určitě doporučuji. Cena 39 Kč.


Z výrobků to není vše, ještě jsem si pořídila stripple brush a tekutou rtěnku, ale o nich až někdy příště. Obecně vzato, jsem moc spokojena. Balíček přišel rychle, vše bylo pěkně zabaleno, ceny výrobků neodpovídají kvalitě, ta je lepší než jejich cena :) Možná až na malé výjimky.
Jsem zvědavá na vaše zkušenosti s jednotlivými výrobky. Pokud můžete doporučit něco jiného od této značky, napište, ráda si to přečtu!
Hezkou sobotu!

6 komentářů:

  1. Hezký článek, já ještě žádnou objednávku na elf nedělala :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ten All Over Stick mně zaujal, moc hezký efekt, určitě by se mi hodil, na léto :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala jsi pěkné věci...ta hnědá paletka na oči mě taky láká. Jsou to pěkné neutrální barvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by se líbilo to multilíčidlo...sice píšeš, že tvářenka málo vydrží, ale za tu cenu to risknu. Supr tipy, díky ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. tie tiene vyzeraju krasne!, a linky prekvapili aj mna, krasne linka uz na ruke:)vyzeraju fakt dobre!

    OdpovědětVymazat
  6. Newest slot machines in Ohio - DrMCD
    Best Slot Machines 대구광역 출장안마 in Ohio · Red Tiger Casino 당진 출장안마 · Wolf 포항 출장안마 Den · Golden Nugget · Slots · Slots 안양 출장마사지 of Vegas · Microgaming · 토토사이트 TwinSpires.

    OdpovědětVymazat