pondělí 25. června 2012

Balea gel proti celulitidě-recenze

Patřím mezi ty druhy holek, které jsou schopny uvěřit všemu možnému. A když vám někdo slibuje, že vás zbaví té odporné celulitidy, tak to platí dvojnásob.
Vyzkoušela jsem toho opravdu mnoho, samozřejmě, máloco pomohlo a máloco pomůže, když budu večer papkat čokoládu a místo běhání koukat na seriálky. Však to mnohé z nás znají :)
Přiznám se, že jsem obrovský lenoch a sportovní nenadšenec. Proti pohybu nic nemám, ale pravidelné cvičení si zkrátka naordinovat nedokážu. Vím, že pokud se chci zbavit, jen krémy mi v tom nepomohou....ALE!!
Toto velké ALE jsem objevila na jednom blogu (omlouvám se, že neuvádím přesný zdroj, ale nepamatuju si ho). Slečna vychvalovala sprcháč s masážní hlavicí právě od Baley, tudíž jsem se nechala inspirovat a vydala se pro něj. Bohužel, v DMku ho neměli, ale narazila jsem na něco podobného, snad ze stejné řady a to gel-creme.
A je hrooozně fajn!
Konzistence je hrozně zajímavá (škoda, že mám nefungující foťák a nemohu to vyfotit), barva gel-krému je taková zelen-modravá, po vymáčknutí to vypadá opravdu jako gel, příjemně chladí, ale když ho roztíráte, tak se velmi rychle mění v matnou emulzi, která vám opravdu neuvěřitelně vyhladí a zjemní nohy.
Aplikovala jsem ho poctivě každé ráno a večer; skoro :)) a asi po dvou týdnech jsem zaznamenala viditelný úbytek. Úplně jsem se celulitidy nezbavila a jen tak nezbavím, ale myslím si, že pro štíhlé slečny s několika ďolíčky je tenhle krém jako dělaný! Nemohu snad najít žádné mínus!
Cena byla tuším kolem 80 Kč, v DM drogerii:)

10 komentářů:

  1. Tak to je super :) Moc děkuji :) Momentálně testuji gel od Ryoru :-) Tak jsem zvědavá, jestli zůstanu u něj, nebo přesedlám na Baleu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to zní skvěle :-). Hned si píšu do diáře, že bych si ho měla jít co nevidět pořídit.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to by se mi fakt hodilo, asi pro něj skočím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hm lakava ponuka :) dnes som nadnim v Dmke rozmyšlala..ale som myslela že to bude nejaky šmejd..za par korun..tak ale ako vidim u teba funguje tak asi jdem dotoho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Když to nebude fungovat, tak tě to aspoň nebude tolik mrzet, protože ta cena není bůhvíjak hrozná :)

    OdpovědětVymazat
  6. mam skusenost a mozem len suhlasit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už nějaký ten pátek po něm pokukuji, tak si ho asi pořídím. Momentálně používám Dermacol, ale celulitu vlastně ani nemám, beru to jako prevenci, pro jistotu :D
    A zvu tě na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Používám ten sprcháč s této řady a pro tenhle krém si nejspíš také doběhnu :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. tak pokud to funguje tak ráda koupím :)

    OdpovědětVymazat
  10. já si myslím, že u všech takových výrobků je nejdůležitější hlavně vydržet a nevzdávat to po pár dnech, když se kýžené výsledek nedostaví. chce to aspon měsíc. dneska všechny chceme všechno hnedka, ale nesmíme se vzdávat a doplnovat to zdravou stravou a cvičením. a to nejen celulozu, ale i pleť atd :)

    OdpovědětVymazat