středa 31. října 2012

Ladybox listopad 2012

Ahoj!:)
Dnešní článek bude o tom, jak jsem dostala Ladybox, co jsem v něm našla, co se mi líbilo a co už méně...
O Ladybox k zrecenzování jsem si psala snad koncem srpna, zrealizovalo se to až teď, což mi nevadí, protože produkty v prvním ladyboxu nebyly pro mě nijak atraktivní (i když pár z nich by se mi hodilo ;)

Ladybox přišel v krásné černé krabici s růžovým logem jak ho všichni znáte, převázaný růžovou stuhou. Komu se by se to nelíbilo? Kdo nerad dostává dárečky?

Krabice samotná nebyla vystlána ničím, jen mezi výrobky tu a tam vykukovaly polysterenové ,,sněhové kuličky" (pamatuji si takové z vánoční výzdoby na základce). Součástí je samozřejmě zapečetěná obálka s dopisem od Lady a s popiskem jednotlivých výrobků. Nechybí ani pár slevových kuponků a katalog s výrobky od firmy Fleur de Santé či NIB+FAB.
Přesuňme se k výrobkům samotným.

První věc, která mě zaujala svou velikostí je kosmetická taštička firmy Fleur de Santé.
Barva je na můj vkus dost křiklavá a disco (trysko), nicméně tento druh výrobku jsem nečekala a potěšilo mě, že není čistě kosmetický:) Velká je docela dost, vejde se do ní sprcháč i šampon.


Tělové mléko Yves Rocher (300 ml)
(Omlouvám se za příliš lesklou fotku, ale za žádnou cenu jsem ji nemohla udělat lepší). Sprchový gel od firmy Yves Rocher má krásný obal, který mi přijde slavnostní, hned mě napadly Vánoce:) A opravdu, je to limitovaná edice s květinovou vůní, která je jako stvořena pro vánoční čas. Musím se přiznat, že vůně není dle mého gusta, je příliš květinová a Vánoce bohužel nepřipomíná ani omylem, ale třeba si mě ještě nějak získá. Hydratuje však velmi pěkně, poradí si se suchou pokožkou.


Tělové máslo Coconut Latte NIP+FAB (cestovní balení, 50ml)
Na tento výrobek jsem se těšila velmi, zbožňují ho prý celebrity, krásně voní a je prostě úžasný. A taky, že je. Pro milovnice kokosu je to samozřejmě nutností, skvěle hydratuje, poradí si s EXTRA SUCHOU pokožkou, rychle se vstřebává a nelepí. Překvapilo mě, že barva je hnědá, což mi ale vůbec nevadí. Určitě o něm ještě napíši recenzi a na jiné výrobky této značky se mrknu i jinde ve světě:)


Exotický masážní a koupelový olej Pure Fiji, 29 ml
Fotka není, možná přibude. Je to maličká lahvička panenského kokosového oleje, který má pomáhat našim poškozeným vláskům a pleti. Údaje se rychle absorbuje a nezanechává mastný pocit. Určitě ho vyzkouším na vlasy (suché konečky!) a podám report.


Obličejové a tělové máslo Reniu, 15 ml
Co se týče tělových mlék a másel, na nich Ladybox z nějakého důvodu nešetřil. Že by nás chtěla Lady upozornit na nadcházející krušnou zimu? :) Značku Reniu neznám, určitě ráda vyzkouším. Na obalu je napsáno ,,Virgin cocunut" a hned pod tím ,,coconut body butter" a pod tím ,,watermelon infusion". Čert se v tom vyznej. Nicméně jako kokos to nevoní, tudíž to bude nejspíš meloun. Vůně je sladká, letní a svěží jako žvýkačky, třeba bude v létě dobře sloužit:)


Tvářenka Fleur de Santé, Blush Chestnut Glow, plné balení
Tak z tohoto výrobku jsem měla ohromnou radost, protože zrovna dobrou tvářenku hledám. Že bych konečně narazila na tu pravou? Balení je designově moc povedené, součástí štěteček a zrcátko, samotná tvářenka má v sobě drobné třpytečky, které ale na tváři moc vidět nejsou-což je dobře. Určitě ji budu používat.


Bio kakaový energetický nápoj, 20g
Tento prášek byl snad i v prvním Ladyboxu :D Musím přiznat, že mě docela pobavil, nicméně určitě ho ráda vyzkouším! Poznámka: trošku se vysypal do krabice a nadělal neplechu :(


A je tady poslední výrobek...

Řasenka pro krásné řasy Yves Rocher, plné balení


Omlouvám se za tu příšernou fotku :( Řasenku jsem zatím nezkoušela, dodávají ji ve dvou barevných variantách-černou a hnědou, naštěstí jsem dostala tu černou. Kartáček je takový normální, nevyprofilovaný, žádný zázrak nečekám, ale třeba mě příjemně překvapí.


A to je vše. Obecně vzato jsem s výrobky spokojena, převažuje Fleur de Santé a Yves Rocher, trochu mě mrzí, že co se týče dekorativní kosmetiky, Ladybox nesáhl k nějakým ,,osvědčenějším značkám". Yves Rocher je pro mě přece jen značkou kosmetiky pečující a ne dekorativní. Nicméně o zásobu tělových mlék a másel mám vystaráno:)
Jak se vám Ladybox líbí? Pokud máte nějaké zkušenosti s výrobky výše zmiňovanými, určitě mi to napište, třeba mě inspirujete k nákupu! A brzy se objeví recenze na vybrané ladyboxovské věcičky.

Hezký den!


4 komentáře:

  1. Já jsem dekorativky momentálně přesycena (tím, jak vše testuji do shopíku), tudíž mě LB opravdu překvapil a převkapil velmi mile.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ladybox mám. Kakao mi taky nadělalo trochu neplechu :/. Jinak obsah bezva. Tvářenka, másla a mlíčko, řasenka-taky mám černou. Akorát máslo od reniu nemám meloun ale frangipani infusion.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat